Tala Fou

E mafai ona ou ave le mea fa'aoga eletise i luga o le vaalele?

A e alu i fafo e taʻalo, e tatau ona e aumaia lau komepiuta feaveaʻi.Ioe, e taua foi le tuʻu faʻatasi o le eletise.Mo tagata e le masani ona filifilia vaalele e fai ma auala o felauaiga, e masani lava ona i ai se fesili: pe mafai ea ona aumai le pusa eletise eletise i le vaalele?E galue le masini komepiuta komepiuta?O le isi mea, o le a tu'uina atu ia te oe e Jiuqi se tali.
O lo'o iai mana'oga fa'apitoa mo oloa tu'uina i le malae va'alele.O uo e masani ona lele e le iloa lelei.Aemaise lava, pe mafai ona siaki mea faʻaeletoroni atonu e faʻatali seʻia oʻo i le malaevaalele e faʻatautaia le siakiina, lea o le a faʻalavelave ai ma manaʻomia le toe faʻatulagaina o atopaʻu.
O le mea moni, e mafai ona aumai le masini komepiuta feaveai i luga o le vaalele ma siaki i totonu.
E ese le mea fa'aoga eletise mai le maa.E leai ni mea e lamatia ai e pei o le maa i totonu o le eletise.E aofia ai atigi, transformer, inductance, capacitance, tetee, pulea IC, laupapa PCB ma isi vaega.O le a le teuina le paoa i le tulaga o le malosi fa'ama'i pei o le maa.O le mea lea, e leai se lamatiaga o le afi i le faagasologa o felauaiga.Afai lava e le o fesoʻotaʻi le AC adapter i le eletise, o le a leai se lamatiaga natia o le afi i le faagasologa o le siakiina o le eletise, o lea o le a leai se lamatiaga o le afi O le tele ma le mamafa o le eletise e le tetele.E mafai foi ona ave faatasi ma oe.E mafai ona tu'u i totonu o se ato, ma e le o iai i le lautele o mea fa'atau.
E mafai ona ou totogia i luga o le vaalele
1. I lenei laasaga, e tele vaalele ua tuʻuina atu le USB charging, o lea e mafai ai ona molia telefoni feaveaʻi e ala i socket USB;
2. Ae ui i lea, e le faʻatagaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise e faʻapipiʻi ai le telefoni feaveaʻi.Mo pasese vaalele e aumai le oa o loʻo molia, na tuʻuina atu e le Ofisa o Vaalele Sivili a Saina le faʻaaliga i luga o tulafono faatonutonu i luga o pasese vaalele sivili e ave le "oa faʻatauina" i luga o le vaalele, lea o loʻo i ai tulafono faatonutonu i le faʻaogaina o le faʻaaogaina o oloa i luga o le vaalele. e aofia ai;
3. O le Vaega 5 o lo'o fa'apea e le fa'atagaina le fa'aogaina o le faletupe e fa'atumu ai masini fa'aeletoroni a'o lele.Mo le faletupe eletise ma le ki amata, e tatau ona tape le faletupe eletise i taimi uma i le taimi o le vaalele, o lea e le faatagaina ai le faʻaogaina e ala i le faletupe eletise i luga o le vaalele.
I le taimi nei, o le aveina o atopaʻu faʻasaina e le Ofisa o Vaalele Sivili mo pasese e masani ona vaevaeina i: 1. Auupega e pei o fana;2. Mea fa'apapa po'o le mu o mea ma meafaigaluega;3. Mea faigaluega fa'atonutonu, e pei o naifi fa'atonutonu, mea faigaluega a le militeri ma leoleo ma aufana;4. O loʻo i ai kasa mumu, solids, ma isi. Faatasi ai ma i latou, o aiaiga i luga o maa toe faʻaaogaina o: oa toe faʻaaogaina ma le lithium maa faʻatasi ai ma le malosi eletise faʻatatauina e sili atu i le 160wh (faʻapitoa faʻapitoa mo le maa lithium o loʻo faʻaaogaina i nofoa faʻataʻavalevale eletise).Totogi faʻapitoa o le MAH masani ona faʻaaogaina mai le 160wh o le 43243mah.Afai o lau maa toe faʻaaogaina o le 10000mah, ua liua i le 37wh, o lea e mafai ai ona e aveina i luga o le vaalele.
E mafai ona ou aumaia le mea fa'aoga eletise o lo'o i luga ma a'u?Matou te taumafai e aʻoaʻo atili e uiga i le saogalemu o malae vaʻalele i lo matou olaga i aso uma, lea e sili atu ona faʻaogaina mo le saogalemu o femalagaaiga a tagata uma.Ou te faʻamoemoe o le folasaga o loʻo i luga e mafai ona foia au fesili.


Taimi meli: Mati-10-2022